ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Ρωσία αντάλλαξε Ουκρανούς αξιωματικούς του Αζοφστάλ για να πάρει πίσω τον Μεντβεντσούκ

Η Ρωσία από την πλευρά της εξασφάλισε την απελευθέρωση 55 κρατουμένων

Η Ρωσία αντάλλαξε Ουκρανούς αξιωματικούς του Αζοφστάλ για να πάρει πίσω τον Μεντβεντσούκ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, την ανταλλαγή 215 στρατιωτικών, συμπεριλαμβανομένων αξιωματικών που ηγήθηκαν στην υπεράσπιση της χαλυβουργίας Αζοφστάλ.

«Επιτύχαμε την απελευθέρωση 215 προσώπων», τη μεγαλύτερη από την εισβολή του ρωσικού στρατού την 24η Φεβρουαρίου, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο Αντρίι Γιέρμακ, επικεφαλής των υπηρεσιών της ουκρανικής προεδρίας.

Η Ρωσία από την πλευρά της εξασφάλισε την απελευθέρωση 55 κρατουμένων, συμπεριλαμβανομένου του Βίκτορ Μεντβεντσούκ, Ουκρανού πρώην βουλευτή που θεωρείται πως έχει στενή σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κι αντιμετώπιζε την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, διευκρίνισε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο χθεσινοβραδινό διάγγελμά του.

Στο πλαίσιο αυτής της «επιχείρησης που προετοιμαζόταν για καιρό», πέντε αξιωματικοί, ανάμεσά τους οι επικεφαλής της άμυνας στην Αζοφστάλ, μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, ανέφερε ακόμη ο κ. Ζελένσκι.

Θα παραμείνουν στη χώρα αυτή «με απόλυτη ασφάλεια και σε άνετες συνθήκες» ως «το τέλος του πολέμου» δυνάμει συμφωνίας με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διευκρίνισε ακόμη ο αρχηγός του ουκρανικού κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δέκα αλλοδαποί αιχμάλωτοι πολέμου — ανάμεσά τους πέντε Βρετανοί και δύο Αμερικανοί — που μεταφέρθηκαν αεροπορικώς νωρίτερα χθες στη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο αυτής της ανταλλαγής ανάμεσα στη Μόσχα και στην Ουκρανία, αποτελούσαν μέρος της συμφωνίας, πάντα σύμφωνα με τον κ. Ζελένσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.