ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανοί του Τάγματος Αζόφ έκαψαν το εργαστήριο του ΝΑΤΟ στη Μαριούπολη από την πρώτη ημέρα της ρωσικής επέμβασης

Πριν το κάψουν αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό δειγμάτων και υλικών

Ουκρανοί του Τάγματος Αζόφ έκαψαν το εργαστήριο του ΝΑΤΟ στη Μαριούπολη από την πρώτη ημέρα της ρωσικής επέμβασης

Το εργαστήριο του ΝΑΤΟ στη Μαριούπολη κάηκε την ημέρα έναρξης της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Αυτό δημοσίευσε το wargonzo από πηγές που πρόσκεινται στις υπηρεσίες της DPR και ελέγχουν την κατάσταση που σχετίζεται με την έρευνα για τις δραστηριότητες του «Περιφερειακού Εργαστηριακού Κέντρου του Ντόνετσκ», που βρίσκεται στη Μαριούπολη και επίσημα υπάγεται στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας όπως αναφέρει το defencenet.ru.

Το κτίριο πυρπολήθηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας στις 24 Φεβρουαρίου (την ημέρα που ξεκίνησε το η ρωσική επέμβαση), πριν από αυτό αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό δειγμάτων και υλικών από το βιολογικό εργαστήριο.

Δηλαδή, ενεργούσαν με βάση την αρχή ότι αυτή η εγκατάσταση ήταν στρατιωτική, εγκατάσταση ασφαλείας και σε αυτήν αποθηκεύονταν δεδομένα αυξημένου απορρήτου.

Νωρίτερα, αναφέρθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στη Μαριούπολη πριν από τρεις ημέρες: μια ουκρανική ομάδα δολιοφθοράς, υπό την κάλυψη ελεύθερων σκοπευτών, προσπάθησε να διεισδύσει στο αιχμαλωτισμένο εργαστήριο του ΝΑΤΟ, το οποίο βρισκόταν σε κτίριο που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον ειδικό ανταποκριτή Semyon Pegov, Ουκρανοί σαμποτέρ επιχείρησαν να διεισδύσουν εντός του εργαστηρίου υπό την κάλυψη ελεύθερων σκοπευτών που χρησιμοποίησαν ξένα τουφέκια διαμετρήματος 308 mm.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.