ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Πανικός» μέσα στο πλοίο «Θεολόγος» – 76χρονος επιβάτης κατέρρευσε ξαφνικά και κατέληξε

Ακόμη ένας αιφνίδιος θάνατος στη χώρα - Η ανακοίνωση του λιμενικού

«Πανικός» μέσα στο πλοίο «Θεολόγος» – 76χρονος επιβάτης κατέρρευσε ξαφνικά και κατέληξε

Σκηνές πανικού σημειώθηκαν μέσα στο πλοίο «Θεολόγος» που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για τα νησιά των Κυκλάδων, καθώς ένας 76χρονος μετά το λιμάνι της Άνδρου, κατέρρευσε ξαφνικά και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πλήρωμα και οι υπόλοιποι επιβάτες προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο θάνατος του 76χρονου διαπιστώθηκε και τυπικά στο Κέντρο Υγείας της Τήνου λίγο αργότερα, από γιατρούς.

Η ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρει:

«Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, ότι 76χρονος ημεδαπός επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π.11479, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο εντός του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαυρίου Άνδρου στον λιμένα Τήνου. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Τήνου, ο 76χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.