ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πανικός σε σπίτι στο Ζεφύρι από… αδέσποτη σφαίρα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου»

Για καλή τους τύχη χτύπησε στο αλουμίνια και εξοστρακίστηκε κι όχι στο τζάμι

Πανικός σε σπίτι στο Ζεφύρι από… αδέσποτη σφαίρα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου»

Πανικός επικράτησε στο σπίτι μιας οικογένειας στο Ζεφύρι, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής ξύπνησαν από έναν εκκωφαντικό θόρυβο στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο πατέρας της οικογένειας, ανέφερε πως ο θόρυβος προήλθε από μια σφαίρα που χτύπησε στο παράθυρο της κουζίνας και για καλή τους τύχη χτύπησε στο αλουμίνια και εξοστρακίστηκε κι όχι στο τζάμι για να περάσει και να μπει μέσα στο σπίτι.

«Αν ήταν πρωί και η σφαίρα έπεφτε λίγα εκατοστά μακριά θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου την ώρα που έτρωγε το πρωινό του ή τη γυναίκα μου που θα έκανε δουλειές», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια αδέσποτη σφαίρα πέφτει σε σπίτι στην περιοχή η οποία μάλιστα είναι και πυκνοκατοικημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο σπίτι μάλιστα, πριν από περίπου 1 χρόνο, μια αδέσποτη σφαίρα είχε πέσει στο πίσω μέρος του σπιτιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.