ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Πανικός» στο Παγκράτι: 29χρονος Αλβανός απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι

Παράλληλα, προκάλεσε φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απείλησε άτομα

«Πανικός» στο Παγκράτι: 29χρονος Αλβανός απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι

«Πανικός» επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκράτι, όταν ένας άνδρας, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, απείλησε αστυνομικούς, αφού πρώτα είχε προκαλέσει τρόμο στους περίοικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε άτομα.

Σε διάστημα 4′ αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώνονται για το συμβάν φτάνουν στο σημείο και τον περικυκλώνουν.

Οι αστυνομικοί τού ζητούν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Μάλιστα, ο νεαρός προσπάθησε να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του έπεσαν πάνω του και παρά τη σθεναρή αντίστασή του και υπό τον φόβο να τραυματιστούν σοβαρά, ενδεχομένως και θανάσιμα, κατάφεραν να τον κινητοποιήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.