ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάνω από 200 Δυτικοί μισθοφόροι συμμετείχαν στην ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα

Οι Ρώσοι λένε ότι η ουκρανική επιχείρηση έχει αποτύχει πλήρως

Πάνω από 200 Δυτικοί μισθοφόροι συμμετείχαν στην ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα

Τουλάχιστον διακόσιοι Δυτικοί μισθοφόροι συμμετείχαν στην ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα.

Σύμφωνα με πηγές, η αντεπίθεση που οργανώθηκε από τον ουκρανικό στρατό στο έδαφος των περιοχών Mykolaiv και Kherson πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ξένων μισθοφόρων.

Συνολικά, έχουν εμπλακεί έως και 200 ​​μέλη ξένων PMC και πολίτες από άλλες χώρες, ενώ δεν αποκλείεται η άμεση συμμετοχή στην επίθεση από ξένες ειδικές υπηρεσίες.

Είναι γνωστό ότι ο ουκρανικός στρατός προσπάθησε να πραγματοποιήσει επίθεση σε διάφορες κατευθύνσεις. Για αυτό, χρησιμοποιήθηκαν ενεργά όχι μόνο μονάδες πεζικού, αλλά και τεθωρακισμένα οχήματα, και σύμφωνα με ορισμένα δεδομένα, παρασχέθηκε πρόσθετη κάλυψη από MLRS Himars.

Αρχικά, οι αρχές της περιοχής Kherson αρνήθηκαν το γεγονός της μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε αντεπιτιθέμενες ενέργειες, ωστόσο, οι πληροφορίες για το θέμα επιβεβαιώθηκαν από το ρωσικό τμήμα άμυνας, τονίζοντας ωστόσο ότι ως αποτέλεσμα σε μια προσπάθεια να εξαπολύσουν επίθεση, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπέστησαν απώλειες και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν χωρίς επιτυχία.

«Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, με άμεση εντολή του Β. Ζελένσκι, ουκρανικά στρατεύματα επιχείρησαν επίθεση στις περιοχές Μικολάιβ και Χερσώνα προς τρεις κατευθύνσεις. Ως αποτέλεσμα της ενεργούς άμυνας της ομάδας των ρωσικών στρατευμάτων, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υπέστησαν μεγάλες απώλειες. Κατά τη διάρκεια των μαχών, καταστράφηκαν 26 ουκρανικά άρματα μάχης, 23 οχήματα μάχης πεζικού, άλλα εννέα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, καταρρίφθηκαν δύο επιθετικά αεροσκάφη Su-25. Οι απώλειες του εχθρού σε ανθρώπινο δυναμικό ανήλθαν σε περισσότερους από 560 στρατιώτες », αναφέρεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Κίεβο, δεν έχουν σχολιάσει ακόμη την κατάσταση με την αποτυχημένη επίθεση και τις απώλειες που ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.