ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέδωσαν εν κρυπτώ στην Ουκρανία 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα των 105 χλστ. και 50.000 οβίδες αφήνοντας ακάλυπτα τα νησιά

Είναι πυροβόλα ιδανικά για τα νησιά από τα οποία δυστυχώς πλέον έχουν αποσυρθεί

Παρέδωσαν εν κρυπτώ στην Ουκρανία 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα των 105 χλστ. και 50.000 οβίδες αφήνοντας ακάλυπτα τα νησιά

Ένα μεγάλο αριθμό ρυμουλκούμενων πυροβόλων των 105 χλστ. παραχώρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες προσβολής των ρωσικών δυνάμεων.

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΣ δόθηκαν 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα μαζί με 50.000 βλήματα των 105 χλστ.

Να σημειώσουμε ότι τα ρυμουλκούμενα πυροβόλα έχουν αποδειχτεί στη σύγκρουση της Ουκρανίας εξαιρετικά χρήσιμα, καθότι μπορούν να ρυμουλκηθούν από οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς να επηρεάζονται από τυχόν τεχνικές βλάβες ή να στοχοποιούνται με την ίδια ευκολία που στοχοποιούνται τα αυτοκινούμενα πυροβόλα.

Έχουν μετάσχει σε μεγάλο αριθμό μαχών και έχουν αποδειχθεί απόλυτα αξιόπιστα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απώλεια μέχρι στιγμής.

Είναι πυροβόλα τα οποία είναι ιδανικά για τα νησιά από τα οποία δυστυχώς πλέον έχουν αποσυρθεί.

Να σημειώσουμε ότι όπως πρώτο έγραψε το pronews.gr αυτή τη στιγμή το βασικό αίτημα των Ουκρανών είναι τα αυτοκινούμενα ρουκετοβόλα RM-70 τσεχικής κατασκευής με ρωσική τεχνογνωσία για τα οποία όμως δεν απαιτείται πιστοποιητικό τελικού χρήστη από την Ρωσία γιατί έχουν αγοραστεί από τα ανατολικογερμανικά αποθέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.