Πάτρα: Άνδρας μπήκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο μέσα σε κλαμπ – Λιποθύμησαν δύο γυναίκες όταν τον είδαν

Σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε πολίτη και εργαζόμενους του κλαμπ, ο οποίος συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού

Πάτρα: Άνδρας μπήκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο μέσα σε κλαμπ – Λιποθύμησαν δύο γυναίκες όταν τον είδαν

Ακόμα ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, με έναν άντρα που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, να μπαίνει σε νυχτερινό κλαμπ με άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε πολίτη και εργαζόμενους του κλαμπ, ο οποίος συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού.

Ο αγριεμένος άντρας- που φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις, γιατί δεν εξυπηρετήθηκαν πρόσωπα που πήγαν στο όνομά του- επέστρεψε στο κλαμπ μετά τον διαπληκτισμό, προκειμένου να εντοπίσει τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο και ενδεχομένως να ήταν και οπλισμένος. Στη θέα του, μάλιστα, δυο νεαρές κοπέλες λιποθύμησαν, ενώ ο ίδιος αποχώρησε καθώς δεν εντόπισε τους «διώκτες» του.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι άγνωστο, εάν έχει γίνει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά σε κάθε περίπτωση προκαλείται ανησυχία, ενόψει της χειμερινής περιόδου και οφείλουν οι αρχές ασφαλείας και έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους.

Υπενθυμίζεται ότι το προπερασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δύο ακόμη περιστατικά. Η μία περίπτωση αφορούσε ξυλοδαρμό και η δεύτερη, τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία έχει επιληφθεί στο πρώτο συμβάν, ενώ για το δεύτερο δεν έγινε καταγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.