ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πάτρα: Εγκλωβίστηκε κυνηγός στα Λαγκάδια Βυτίνας – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από την ΕΜΑΚ

Υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Πάτρα: Εγκλωβίστηκε κυνηγός στα Λαγκάδια Βυτίνας – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από την ΕΜΑΚ

Ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μεταβαίνει στην περιοχή Λαγκάδια Βυτίνας, έπειτα από ειδοποίηση που έλαβε για εγκλωβισμό ατόμου σε δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άτομα της μονάδας με επικεφαλής αξιωματικό μεταβαίνουν στην περιοχή της Βυτίνας για διάσωση κυνηγού, ο οποίος έχει εγκλωβιστεί σε απόκρημνο και επικίνδυνο σημείο.

Πρόκειται για άνδρα περίπου 30 ετών, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και επικοινωνεί με υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, που έχουν φτάσει στο σημείο.

Σημειώνεται ότι δεν δύναται να γίνει καμία ενέργεια από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία προς το παρόν, καθώς υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.