Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή & υπεξαίρεση εγγράφων

Για την αφαίρεση της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας από το σπίτι & για σωρεία εγγράφων που απομακρύνθηκαν

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή & υπεξαίρεση εγγράφων

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την αφαίρεση της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας από το σπίτι και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε δημόσια η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε αργά εχθές τη νύχτα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου μαζί με συνεργάτη του, ο οποίος μπήκε μέσα στο σπίτι και εξήλθε λίγη ώρα αργότερα μεταφέροντας μια στοίβα από έγγραφα.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος απέσπασε από το σπίτι και τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, με τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί η οποιαδήποτε δικαστική απόφαση για την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.