ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Πατέρας βρήκε σε παιδική χαρά σακούλα με… πέντε βόμβες μολότοφ

Ήταν κρυμμένες κάτω από την... τσουλήθρα

Πάτρα: Πατέρας βρήκε σε παιδική χαρά σακούλα με… πέντε βόμβες μολότοφ

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας πατέρας στην Πάτρα όταν πήγε το παιδί του να παίξει σε μια παιδική χαρά στην πλατεία Όλγας, και ανακάλυψε κάτω από μια τσουλήθρα μια σακούλα που μέσα είχε πέντε… βόμβες μολότοφ.

Αναστατωμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και στην παιδική χαρά έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι παρέλαβαν την σακούλα με το επικίνδυνο περιεχόμενο, η οποία παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια που αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από τον άνθρωπο ο οποίος βρήκε τη σακούλα, διενεργούν προανάκριση και εξετάζουν βίντεο από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή και ερευνούν για να εντοπίσουν αυτούς που την έκρυψαν και πού είχαν σκοπό να επιτεθούν με τις μολότοφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.