ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος 11χρονος μετά από ατύχημα με ποδήλατο – Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Τραυματίστηκε όταν κάνοντας ποδήλατο σε περιοχή του Μεσολογγίου έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε μάντρα

Πάτρα: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος 11χρονος μετά από ατύχημα με ποδήλατο – Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ένα 11χρονο αγόρι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου μετά από τραυματισμό που είχε με το ποδήλατό του.

Ειδικότερα, το αγόρι μεταφέρθηκε χθες στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου εγχειρίστηκε και στην συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείου Ρίου, όπου και έχει διασωληνωθεί, ενώ την παρακολούθησή του έχει αναλάβει ο εντατικολόγος διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Να σημειωθεί ότι για την εγχείρηση, που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, έφθασαν και γιατροί από το νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».

Το παιδί τραυματίστηκε όταν κάνοντας ποδήλατο σε περιοχή του Μεσολογγίου έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε μάντρα, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα.

Ο 11χρονος είχε έλθει τις τελευταίες ημέρες από την Αθήνα, όπου διαμένει, με την μητέρα του στο Μεσολόγγι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.