ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Συνελήφθη 25χρονος επιδειξίας που αυτοϊκανοποιούνταν μέσα σε αυτοκίνητο

Ο 25χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών για τα περαιτέρω

Πάτρα: Συνελήφθη 25χρονος επιδειξίας που αυτοϊκανοποιούνταν μέσα σε αυτοκίνητο

Στην προσαγωγή ενός 25χρονου επιδειξία προχώρησαν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης άντρες της Αστυνομίας στη Πάτρα, καθώς αυνανιζόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ειδικότερα, πολίτες κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο νεαρός άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις αυτοϊκανοποίησης.

Ο 25χρονος συνελήφθη στην οδό Γεωργίου Ρούφου και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών για τα περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.