Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεσή της

«Ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά»

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεσή της

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε την Τρίτη στη ΓΑΔΑ, εμφανίστηκε σχεδόν απόλυτη για την αθωότητα της αδερφής της Ρούλας.

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιεχόμενο της κατάθεσής μου. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία, αρκετά χρονοβόρα, Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί» είπε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στην τηλεόραση του star.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσθέτει, μάλιστα, ότι «ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη».

Παρά, δε, το πόρισμα Καρακούκη-Καλόγρηα που κατονόμασε την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνει ελάχιστες πιθανότητες αυτό να έχει γίνει από την αδερφή της.

«Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αφήνοντας εντελώς εκτός από το κάδρο την 33χρονη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε, τέλος, «ηρεμία κατ’ αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.