Αιγύπτιοι από… «δομή φιλοξενίας» προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη και λιθοβόλησαν τον 22χρονο σύντροφό της στην παραλία της Φρεαττύδας

Ξυλοκόπησαν και έναν 15χρονο που έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι!

Αιγύπτιοι από… «δομή φιλοξενίας» προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη και λιθοβόλησαν τον 22χρονο σύντροφό της στην παραλία της Φρεαττύδας

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 17χρονη κοπέλα και ο 22χρονος σύντροφός της χθες το μεσημέρι στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, όταν στοχοποιήθηκαν από συμμορία τεσσάρων Αιγύπτιων ηλικίας από 17 έως 19 ετών.

Να σημειωθεί πως οι Αιγύπτιοι δράστες, διαμένουν σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Ομόνοιας και του Πειραιά και είναι γνωστοί για την παραβατική τους δράση στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια όπου εφορμούν τις τελευταίες μέρες κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, μετρητά και ότι άλλο αντικείμενο αξίας εντοπίσουν.

Οι τέσσερις Αιγύπτιοι επιτέθηκαν συντονισμένα στον 22χρονο και στην 17χρονη.

Αρχικά λιθοβόλησαν τον πρώτο προκειμένου να τον τρομάξουν και ταυτόχρονα δυο εξ’ αυτών εγκλώβισαν την 17χρονη κοπέλα.

Την κράτησαν από τα χέρια και άρχισαν να την θωπεύουν με σκοπό να την βιάσουν.

Για να κρατήσουν μάλιστα σε απόσταση τον 22χρονο φίλο της άρχισαν να τον απειλούν με πέτρες στα χέρια ότι «αν πλησιάσει θα του ανοίξουν το κεφάλι».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, «οι τέσσερις αλλοδαποί νεαροί είχαν χάσει την ψυχραιμία τους και τον έλεγχο των πράξεων τους, γίνονταν πραγματικά επικίνδυνοι».

Ένας 15χρονος που παρακολουθούσε το σκηνικό και έτρεξε να βοηθήσει, δέχτηκε κι αυτός επίθεση και μάλιστα μέλος της συμμορίας των Αιγύπτιων προσπάθησε να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο όπως και επιχείρησε να αφαιρέσει και το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου κοριτσιού.

Ο δε 15χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές. Προσπάθησαν μάλιστα να τον χαρακώσουν με ένα κομμένο κουτάκι αναψυκτικού κι ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στις γειτονιές του Πειραιά για τον εντοπισμό και σύλληψη των τεσσάρων Αιγύπτιων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο εξ’ αυτών εντοπίστηκαν κοντά στη παραλία της Φρεαττύδας. Αποκάλυψαν δε ότι ο τρίτος είχε πάει να κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας αλλοδαπών στον Πειραιά και κοντά σε αυτό το σημείο συνέλαβαν και τον τέταρτο δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.