ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέντε συλλήψεις & οκτώ προσαγωγές σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας – Με μαχαίρια & γκλομπ «πιάστηκαν» οι πορτιέρηδες

Σε ένα μαγαζί διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικού ποσού 1.000 ευρώ

Πέντε συλλήψεις & οκτώ προσαγωγές σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας – Με μαχαίρια & γκλομπ «πιάστηκαν» οι πορτιέρηδες

Κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 3 Ιουλίου σε νυχτερινά κέντρα στο κέντρο της Αθήνας, πέντε άτομα συνελήφθησαν και οκτώ προσήχθησαν.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν παράλληλα και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων.

Από ελέγχους σε οκτώ νυχτερινά κέντρα και 52 άτομα οι συλλήψεις και οι προσαγωγές

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν 2 άτομα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνα ισάριθμων καταστημάτων, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή και διατάραξη ησυχίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και 3 πορτιέρηδες, γιατί είχαν κρύψει στον χώρο υποδοχής πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι ελέγχθηκαν συνολικά 8 κέντρα και 52 άτομα, ενώ προσήχθησαν 8 συνολικά.

Παράλληλα, σε ένα μαγαζί διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικού ποσού 1.000 ευρώ, ενώ βρέθηκαν και 6 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στον πίνακα προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.