Από την πίσω πόρτα μπήκε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Την αποδοκίμασε ο κόσμος – «Σκύλα», της φώναζαν

Τι είχε αναφέρει στην αρχική της κατάθεση

Από την πίσω πόρτα μπήκε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Την αποδοκίμασε ο κόσμος – «Σκύλα», της φώναζαν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στη Πάτρα μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλογρηά.

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε πριν από λίγο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Δήμητρα προκειμένου να καταθέσει στο τμήμα ανθρωποκτονιών για τους βίαιους θανάτους της μικρής Μαλένας και κυρίως για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας καθώς όπως έχει δηλώσει η ίδια, το μοιραίο πρωινό της 21ης Μαρτίου που η 6μηνών Ίριδα άφησε την τελευταία της πνοή στη κούνια, βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την προφυλακισμένη αδερφή της.

Αν συμμετείχατε εσείς στις εκλογές ποιο τίτλο κόμματος θα επιλέγατε για να εκφράσει τις πολιτικές σας θέσεις;

  • «Ελληνική Συμμαχία» (7%, 764 Votes)
  • «Γαλάζια Πατρίδα» (9%, 949 Votes)
  • «Συμμαχία για την Ελλάδα» (7%, 747 Votes)
  • «Ελεύθερη Ελλάδα» (34%, 3.644 Votes)
  • «Ενωμένοι Έλληνες» (42%, 4.533 Votes)
  • «Γαλάζιοι» (2%, 214 Votes)

Σύνολο ψήφων: 10.851

Loading ... Loading ...

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου θεωρείται «κλειδί» προκειμένου οι έμπειροι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση να λύσουν το παζλ και να δώσουν απάντηση στο ποιος ή ποιοι σκότωσαν τα δυο αγγελούδια.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη ΓΑΔΑ λίγα λεπτά πριν από τις 13:00 και επέλεξε να μπει από την πίσω πόρτα του κτιρίου, συνοδεία του δικηγόρου της αδερφής της, Όθωνα Παπαδόπουλου.

Μερικές γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο, την αποδοκίμασαν, φωνάζοντάς της “σκύλα” και “κρέμασμα”.

Στην αρχική της κατάθεση είχε δηλώσει:

«Περί ώρα 11.30 της σήμερα 21/3/2021 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.