Περίεργη ιστορία με εμπλοκή του διοικητή κεντρικού ΑΤ της Αθήνας που έχει «εξαφανιστεί» και επιχειρηματία

Εκκρεμεί πόρισμα των αδιάφθορων για τον συγκεκριμένο διοικητή

Περίεργη ιστορία με εμπλοκή του διοικητή κεντρικού ΑΤ της Αθήνας που έχει «εξαφανιστεί» και επιχειρηματία

Με αναρρωτική άδεια είναι ο διοικητής και άφαντος ο αντικαταστάτης του, αφού σε ερώτηση δικηγόρου σήμερα ποιος αντικαθιστά τον αδειούχο διοικητή δεν μπόρεσε να πάρει απάντηση!

Μετά από καταγγελία που έχει γίνει στο todayfreepress ότι από μία σειρά παραλείψεων του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος έχει προφυλακιστεί επιχειρηματίας ο οποίος παρόλο που έχει βγάλει ταυτότητα και διαβατήριο στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ένα μήνα αργότερα και αφού όφειλαν να του επιδώσουν κλήση από τον εισαγγελέα δεν κατάφεραν να βρουν το σπίτι του σε απόσταση δύο τετράγωνα από το τμήμα, με αποτέλεσμα να τον δηλώσουν αγνώστου διαμονής.

Έκπληκτος ο δικηγόρος προσπαθώντας να βοηθήσει τον πελάτη του αφού παρέλαβε την δικογραφία είδε ότι δεν υπάρχουν αντίγραφα θυροκόλλησης πουθενά, πράγμα που όπως μας εξήγησε σημαίνει ότι είτε ουδέποτε έκαναν τον κόπο να τον αναζητήσουν είτε από παράλειψη θυροκόλλησαν σε λάθος διεύθυνση και θέλουν να το αποκρύψουν.

Η αμέλεια όμως δεν τελειώνει εδώ. Σήμερα στέλνοντας επιστολή ο επιχειρηματίας κρατούμενος από το σωφρονιστικό ίδρυμα που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα ζητώντας να επιβεβαιώσουν την διεύθυνση του αυτή τη φορά σωστά, δηλαδή να πάει κάποιος από το Αστυνομικό Τμήμα στο σπίτι του και να δει το κουδούνι το θυροτηλέφωνο και να επιβεβαιώσει ότι όντως ο άνθρωπος κατοικεί εκεί, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση παρά μόνο η απάντηση ότι όλως τυχαίως ο διοικητής του τμήματος σήμερα πήρε αναρρωτική άδεια.

Αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει δόλος, αν, διότι ο διοικητής του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος έχει κάνει θητεία και σε κοσμοπολίτικο νησί που δραστηριοποιείται και ο επιχειρηματίες τα τελευταία 30 χρόνια και μπορεί να υπάρχουν εμπάθειες ή αντιπάθειες.

Επιχειρηματικά συμφέροντα που ακούγεται ήταν και ο λόγος που μετατέθηκε ο συγκεκριμένος διοικητής από το νησί στην Αθήνα εάν όλα αυτά επιβεβαιωθούν από το ρεπορτάζ τότε μιλάμε για ακόμα ένα χτύπημα στην ελληνική αστυνομία, μία υπόθεση που θα πρέπει να διαλευκανθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες των αδιάφθορων των εσωτερικών υποθέσεων. Θα επανέλθουμε σύντομα.

Οι τραγικές παραλείψεις

Φρεσκοεγχειρισμένος και χρήζοντας νοσοκομειακής περίθαλψης βάση γνωμάτευσης ιατροδικαστή που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια του ΑΤ και αποφάνθηκε ότι τραύμα του χρήζει καθαρισμού από τον θεράποντα ιατρό του στο δημόσιο νοσοκομείο που βρίσκεται 300 μέτρα από το ΑΤ ισχυρίστηκε ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο να τον πάει ενώ έξω από το ΑΤ ήταν παρκαρισμένα 2 περιπολικά και ο ίδιος πηγαινοέρχονταν με συνοδεία οδηγού.

Ύστερα από 8 ώρες βρήκε αμάξι για να τον μεταφέρει στον Κ Κ Κορυδαλλού όπου του είπε ότι υπάρχει και εκεί νοσοκομείο.

Μη ενημερώνοντας τον ότι χρειάζονταν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά την άφιξη του στο κατάστημα κράτησης ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε ΣΩΣΤΑ στον ειδικό χώρο καραντίνας όπου βρίσκονταν συγκρατούμενοι ανοσοκατεσταλμένοι με ηπατίτιδες και κάθε λογής
ασθένειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του ο επιχειρηματίας ετοιμάζει αγωγές για τις παραλήψεις που τυχόν έχουν γίνει στην περίπτωση του και μηνύσεις.
 
Δεν αποκλείεται σύντομα ο εν λόγω διοικητής να του κάνει παρέα καθώς εκκρεμεί και το πόρισμα των αδιάφθορων για τον βίο και πολιτεία του στο εν λόγο κοσμοπολίτικο νησί με αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.