ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολεμικό Ναυτικό: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το επίδομα στα πληρώματα Στόλου

«Θα δίνεται σε όλες τις βαθμίδες του προσωπικού που υπηρετεί επί του Πολεμικού Πλοίου»

Πολεμικό Ναυτικό: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το επίδομα στα πληρώματα Στόλου

Ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό πως υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ώστε να δοθεί ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ στα πληρώματα του Στόλου και των πλοίων της Διοικητικής Μέριμνας (Δ.Δ.Μ.Ν.), καθώς και το ποσό των 5 εκατομμύριων ευρώ ως επίδομα στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Το σύνολο του ποσού είναι της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Το επίδομα του Στόλου, που χαρακτηρίζεται ως «ΠΛΕΥΣΙΜΑ», θα δίνεται σε όλες τις βαθμίδες του προσωπικού που υπηρετεί επί του Πολεμικού Πλοίου, δηλαδή στον Κυβερνήτη, τον Ύπαρχο, τον πρώτο Μηχανικό και σε όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και επαγγελματίες Ναύτες.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με τεκμηριωμένες εισηγήσεις από τρείς Βουλευτές που προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και είναι μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, τους κ.κ. Νικόλαο Μανωλάκο, Στέφανο Γκίκα, εμένα αλλά και από τον πρώην Αρχηγό, Ναύαρχο Στέλιο Πετράκη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη (που το ανακοίνωσε στη Διεθνή Έκθεση Θες/νίκης), την Πολιτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και όλους τους Βουλευτές που ψήφισαν τη σχετική τροπολογία, προκειμένου να γίνει Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Το επίδομα χορηγείται από 01-01-2023.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ» αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.