ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρωσικό χτύπημα με Iskander στο Χάρκοβο: Είχε στόχο τις ρουκέτων των 122χλστ που αποθήκευαν οι ουκρανικές δυνάμεις (upd)

Η επίθεση έπληξε ένα οκταώροφο κτήριο και ένα εργοστάσιο

Ρωσικό χτύπημα με Iskander στο Χάρκοβο: Είχε στόχο τις ρουκέτων των 122χλστ που αποθήκευαν οι ουκρανικές δυνάμεις (upd)

Στοχευμένη ήταν η επίθεση που σημειώθηκε από τη Ρωσία στην βόρεια ουκρανική πόλη Χάρκοβο καθώς για ακόμα μία φορά οι ρωσικές δυνάμεις ήξεραν τι θα χτυπήσουν.

Συγκεκριμένα η επίθεση που πραγματοποιήθηκε από πύραυλο Iskander έπληξε ένα οκταώροφο κτήριο και ένα εργοστάσιο το οποίο σύμφωνα με ρωσικές πληροφορίες ήταν κέντρο αποθήκευσης πυρομαχικών.

Και πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι εντός του εργοστασίου βρίσκονταν αποθηκευμένα δεκάδες κιβώτια ρουκετών του συστήματος πολλαπλών εκτοξευτών RM-70 (κωδικό όνομα Vampir) των 122χλστ που όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από συστήματα BM-21.

Οι ουκρανικές δυνάμεις τις συγκεντρώνουν σε μια προσπάθεια δημιουργίας αποθέματος άμεσης υποστήριξης των μονάδων πρώτης γραμμής στην περιοχή.

Επιπλέον, από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά σε μια έκταση μεγαλύτερη των 1.000 τ.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας εκδοτικός οίκος, ένα εργοστάσιο επίπλων και χρωμάτων (επλήγησαν)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.