Υπό έλεγχο η φωτιά στο αεροδρόμιο Αράξου – Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης (upd)

Υπό έλεγχο η φωτιά στο αεροδρόμιο Αράξου – Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:42) Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στις 11 το πρωί μπροστά από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σε αγροτική έκταση, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών.

Οι Πυροσβέστες κατάφεραν να την οριοθετήσουν και προς το παρόν δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, δεν απειλήθηκαν οι αποθήκες καυσίμων και πυρομαχικών όπως και τα πολεμικά αεροσκάφη που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο. Επιπλέον, δεν κινδύνεψε ο οικισμός του Αράξου


Φωτιά εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί μπροστά από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σε αγροτική έκταση, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι μεγάλης έκτασης και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ πριν λίγο σηκώθηκαν και εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή στο αεροδρόμιο που είναι η έδρα της 116 Πτέρυγας Μάχης βρίσκονται σε υπηρεσία τα καλύτερα μαχητικά της ΠΑ που είναι τα F-16 block-52 + ADV και είναι μοιρασμένα στις 335 και 336 Μοίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.