Δήμος Αθηναίων: Μέτρα για την προστασία των αστέγων από την κακοκαιρία

Δήμος Αθηναίων: Μέτρα για την προστασία των αστέγων από την κακοκαιρία

Ο Δήμος Αθηναίων λαμβάνει έκτακτα μέτρα με στόχο την προστασία των αστέγων από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική.

Οι ομάδες streetwork του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), επιχειρούν σε 24ωρη βάση στους δρόμους της πόλης, προσφέροντας βοήθεια, ενώ ενημερώνουν τους αστέγους για τους δημοτικούς χώρους στους οποίους μπορούν να μεταβούν για να προστατευθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αθηναίων θα διατηρήσει ανοιχτούς τους παρακάτω χώρους:

  • Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου: Μαμούρη και Δύμης, τηλ.: 210 8223946
  • Λέσχη Φιλίας Πανόρμου: Πανόρμου & Βαθέος 25, τηλ.: 210 6459890

Ανοιχτό παραμένει επίσης σε 24ωρη βάση και το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών 1-3).

Παράλληλα, το τηλεφωνικό κέντρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. (210 5246515-16) λειτουργεί όλο το 24ωρο, ώστε οι πολίτες να μπορούν να αναφέρουν τα σημεία, στα οποία βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια. Οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν τα σημεία και στην 4ψήφια γραμμή επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595, καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή 210 5277000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/kakokairia-mpalos-ektakta-metra-apo-dimo-athinaion-gia-prostasia-ton-astegon
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.