ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τραγωδία: Νεκρή στην Πιερία λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας – Παρασύρθηκε από χείμαρρο (βίντεο)

Ποια είναι η 55χρονη παιδίατρος

Τραγωδία: Νεκρή στην Πιερία λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας – Παρασύρθηκε από χείμαρρο (βίντεο)

Τραγωδία στην Πιερία, καθώς λίγη ώρα πριν από τη μία το μεσημέρι της Κυριακής ανασύρθηκε το πτώμα 55χρονης γυναίκας, 1,5 χλμ. μακριά από το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με το pierianews.gr, τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας στην Πιερία παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε η γυναίκα αγνοούνταν.

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε αρχικά το αυτοκίνητο της γυναίκας και λίγο αργότερα εντοπίστηκε η 55χρονη σε απόσταση 1,5 χλμ από το αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για την Καραγιάννη Παρασκευή, γνωστή παιδίατρο της Κατερίνης.

Για το συμβάν μίλησε αποκλειστικά στο olympusmera.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Δίου-Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης:

Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες και από τις φυσικές καταστροφές.

Όπως έχει τονίσει από τη πρώτη ημέρα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προτεραιότητα της είναι να σώσει ανθρώπινες ζωές, παρόλα αυτά, εάν δούμε τις εικόνες των τελευταίων ωρών είναι ανίκανη να το πράξει.

Είδαμε πυροσβέστες να κουβαλούν στην πλάτη ηλικιωμένους, είδαμε λαστιχένιες βάρκες να χρησιμοποιούνται για τον απεγκλωβισμό πολιτών. Εικόνες τριτοκοσμικής χώρες με τους πυροσβέστες να παλεύουν μόνοι τους κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Κανείς δεν φρόντισε να γίνουν τα κατάλληλα έργα, κανείς δεν φρόντισε να καθαριστούν οι δρόμοι. Μια κυβέρνηση που κάθε μέρα ασχολείται μόνο με το πως θα ξεστοκάρει τα εμβόλια της Pfizer.

Και το πιο προκλητικό… πριν λίγες ημέρες ο Κ.Μητσοτάκης δήλωνε ότι «νικήσαμε τις φυσικές καταστροφές».

Eικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.