ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξάνθη: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της πόλης (βίντεο) (upd2)

Ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ και μπαλκόνια πολυκατοικιών

Ξάνθη: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της πόλης (βίντεο) (upd2)

(Ανανέωση 11:09) Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Ξάνθης, σε μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες καπναποθήκες, που ήταν εγκαταλελειμμένη εδώ και πολλά χρόνια.

Η μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς την παλιά καπναποθήκη. Πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών, ενώ οι καπνοί που σχηματίστηκαν ήταν ορατοί από χιλιόμετρα μακριά και η στάχτη σκέπασε ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ και μπαλκόνια πολυκατοικιών

Εξαιτίας της φωτιάς προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα πέριξ της καπναποθήκης καθώς και σε μπαλκόνια των παρακείμενων πολυκατοικιών.

Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και συνεργεία του Δήμου Ξάνθης κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να περιορίσουν τη φωτιά ώστε να παραμείνει εγκλωβισμένη στο εσωτερικό του πέτρινου κτίσματος και να μην εξαπλωθεί έξω απ’ αυτό, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών, καθώς γύρω από την καπναποθήκη υπάρχουν πολυκατοικίες και εμπορικά καταστήματα.


(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:49) Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο κέντρο της Ξάνθης, και συγκεκριμένα σε καπναποθήκες που βρίσκονται στην περιοχή πίσω από το ΚΤΕΛ.

Λόγω της πυρκαγιάς, πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει την πόλη, ενώ το κτίριο στην οδό Αναξάρχου καταστρέφεται ολοσχερώς.

Να σημειωθεί πως έχει δοθεί οδηγία να απομακρυνθούν όλοι όσοι βρίσκονται σε παρακείμενα καταστήματα, για λόγους ασφαλείας

Στο σημείο επιχειρούν για κατάσβεση 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.