ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Περιφέρεια Αττικής: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων στον Άγιο Στέφανο

Τηλεφωνική γραμμή 1110 για όσους έχουν ανάγκη

Περιφέρεια Αττικής: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων στον Άγιο Στέφανο

Με σφοδρή χιονόπτωση, από βορειοδυτικά, εισέβαλε στην Αττική το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Από νωρίς το πρωί με τα χιόνια να εμφανίζονται και στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας τα πρώτα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και γενικότερα στις μετακινήσεις.

Τα πρώτα προβλήματα εγκλωβισμού οχημάτων σημειώθηκαν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας, στο ύψος του Αγ. Στεφάνου μετά την απόφαση της Τροχαίας να κλείσει την εθνική οδό για τα φορτηγά, στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη. Στο έργο του απεγκλωβισμού επιχειρούν από την πρώτη στιγμή τα εκχιονιστικά και τα ανάλογα οχήματα της Περιφέρειας Αττικής, όπως ενημέρωσε από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεών της ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110, παρέχεται η δυνατότατα εξυπηρέτησης περιστατικών υγείας μέσω των ειδικών μονάδων απεγκλωβισμού και άμεσης επέμβασης τις οποίες συνέστησε πρόσφατα η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ, με ειδικά ερπυστροφόρα οχήματα στελεχωμένα από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.