Ένας ηλικιωμένος κάτοικος Γέρακα, ξεσπά, καθώς από την περασμένη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου παραμένει χωρίς ηλεκτρικό μαζί και με άλλες οικογένειες περίπου είκοσι σπιτιών.

Ο κ. Γιώργος Τράμπας, απόστρατος αξιωματικός του ναυτικού με 15 χρόνια στα υποβρύχια, καταγγέλλει την αδιαφορία του ΔΕΔΔΗΕ όπου δεν στέλνει τεχνικούς να επισκευάσουν μια απλή όπως ανέφερε βλάβη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τράμπας ανέφερε ότι από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι και ενώ η χιονοκαταιγίδα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη κόπηκε το ρεύμα εξαιτίας βλάβης σε ασφάλεια με αποτέλεσμα όσοι είχαν τριφασικό ρεύμα να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό.

«Η αποκατάσταση της βλάβης είναι στα 50 μέτρα από εδώ δυο ασφάλειες για να σηκωθούν οι δυο φάσεις οι οποίες έπεσαν γιατί έγινε διακοπή ρεύματος. Και αυτό πίσω από τον ιππικό όμιλο Αθηνών που είναι στην οδό Καζαντζάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω στείλει email έχω πάρει τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχει έρθει κανείς. Έτσι έχουμε μείνει περίπου 20 σπίτια χωρίς ρεύμα και μάλιστα υπάρχουν και άνθρωποι με σκλήρυνση κατά πλάκας και νεφροπαθείς και δεν έχουν ρεύμα».