(Aνανέωση 15.15) Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα πίσω από το γήπεδο του Χαϊδαρίου σε οικοπεδικούς χώρους με αραιή βλάστηση και ξερά χόρτα.

Η φωτιά ξεκίνησε να καίει σε χαμηλή βλάστηση, πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην περιοχή και κοντά στον οικισμό του Δάσους.

Από την πρώτη στιγμή βρεθηκε στην πυρκαγιά, βοηθώντας στον συντονισμό ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός, που θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι φλόγες έφτασαν στα όρια του στρατοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή, κοντά στο πεδίο βολής και στους χώρους όπου γίνονταν εκπαιδεύσεις οπλιτών στα βαριά όπλα του πεζικού, ενώ δίπλα στο σημείο βρίσκεται αποθήκη με πλαστικά, ωστόσο η πυροσβεστική κατάφερε να την αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=j12zTxu_qbk


Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο δάσος Χαϊδαρίου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ δεν απειλούνται άμεσα κατοικίες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι στο δάσος Χαϊδαρίου, στην Αθήνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε πίσω από το γήπεδο της τοπικής ομάδας του «Α.Ο. Χαϊδαρίου».

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αποτελούμενες από 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από αέρος συνδράμει ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Εν συνεχεία η Πυροσβεστική αύξησε τις δυνάμεις της στην περιοχή.

«Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί : 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες».

Κλειστοί δρόμοι στην περιοχή

Αυτή την ώρα είναι κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από Σωκράτους.

Επίσης, πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!