Πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Κόνιτσα

Πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Κόνιτσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα φωτιά που ξέσπασε απέναντι από την Ιερά Μονή Στομίου στην Κόνιτσα.


Η συγκεκριμένη τοποθεσία του πύρινου μετώπου ονομάζεται «Σιάδη του παπά» και είναι κοντά στην περιοχή Παλαιομονάστηρο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό τις προηγούμενες μέρες και πιθανότητα σιγοέκαιγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το σημείο είναι δύσκολα προσβάσιμο. Από τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου καθώς η πρόσβαση στο σημείο είναι εξόχως δύσκολη. Η συνδρομή εναέριων μέσων στην εν λόγω φωτιά είναι απαραίτητη και θα αποδειχθεί καταλυτική για την προστασία του Εθνικού Δρυμού Βίκου Αώου , όπου βρίσκεται το πύρινο μέτωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.