ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σεισμός στην Αλβανία: Βίντεο drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής

Σεισμός στην Αλβανία: Βίντεο drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής

Όσο περνάνε οι ώρες τόσο αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός από τον φονικό σεισμό που ξέσπασε στην Αλβανία, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την υπουργό Υγείας της Αλβανίας, ο αριθμός των θυμάτων αγγίζει τους 15, ενώ πάνω από 600 υπολογίζονται οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 9 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, οι εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω ο Εγκέλαδος είναι σοκαριστικές.

Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα άνθρωποι είδαν τις περιουσίες τους να γκρεμίζονται, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να εντοπίζουν ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια κι ενώ η γη από κάτω τρέμει συνεχώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.