ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό (βίντεο)

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό (βίντεο)

(upd) Την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/07) στην περιοχή Προσήλι, στο Πόρτο Γερμενό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά που τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο εκδηλώθηκε σε περιοχή με ελαιώνες και ξερά χόρτα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν δεκαέξι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και από αέρος συμβάλλουν στην κατάσβεσή της δύο ελικόπτερα.

«Αυτήν τη στιγμή η φωτιά είναι υπό έλεγχο. Την προλάβαμε από την πρώτη στιγμή με τα οχήματά μας και τα δύο ελικόπτερα που έκαναν ρίψεις νερού. Είναι μεγάλες οι δασικές εκτάσεις και έπρεπε να την προλάβουμε από την πρώτη στιγμή», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.