ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πυροσβεστική: Τρεις συλλήψεις για εμπρησμό

Πυροσβεστική: Τρεις συλλήψεις για εμπρησμό

Σε τρεις συλλήψεις ατόμων, ως υπαίτιων πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, την Καστοριά και τον Πύργο Ηλείας, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας: «Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Αγρινίου ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Γούλη του δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καστοριάς ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Τ.Κ. Αμμουδαράς στο Άργος Ορεστικό – Καστοριάς.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Πύργου ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Αγίου Ηλία – Οικισμός Αγ. Θεόδωρος Δήμου Ζαχάρως στην Ηλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα ανωτέρω περιστατικά επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιοι Εισαγγελείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.