ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: Έβαλε φωτιά στον Λοκρό επειδή ήθελε να καθαρίσει το χωράφι της

Φθιώτιδα: Έβαλε φωτιά στον Λοκρό επειδή ήθελε να καθαρίσει το χωράφι της

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν επέτρεψε στη φωτιά που εκδηλώθηκε προ ημερών στο Λοκρό Φθιώτιδας να επεκταθεί. Ωστόσο, πρόλαβε κι έκαψε περί τα δέκα στρέμματα.

Μία κάτοικος της περιοχής συνελήφθη από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Νομού Φθιώτιδας και της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, καθώς όπως διαπιστώθηκε η πυρκαγιά προκλήθηκε ύστερα από φωτιά που άναψε για κάψει ξερά χόρτα και να καθαρίσει το χωράφι της.

«Επενέβη άμεσα η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες και ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να “πιάσουν” γρήγορα τη φωτιά και να τη σβήσουν», εξήγησε ο διοικητής των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών Φθιώτιδας, πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, που είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες για την τήρηση των προβλεπομένων σε όποιον βάλει σε κίνδυνο ζωές ή περιουσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελέας και έγινε η απαραίτητη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το οριζόμενο στην Πυροσβεστική Διάταξη 19 του 2020, πρόστιμο των 300 ευρώ», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μωράτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.