ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άφησαν τη Θεσσαλία να πνιγεί χωρίς προειδοποίηση και στέλνουν σήμα κινδύνου σε περιοχές που έχει… αεράκι!

Άφησαν τη Θεσσαλία να πνιγεί χωρίς προειδοποίηση και στέλνουν σήμα κινδύνου σε περιοχές που έχει… αεράκι!

Επικίνδυνα φαινόμενα για την ίδια την δημοκρατία και την ασφάλεια των πολιτών καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με την άνευ μέτρου χρήση των εργαλείων προειδοποίησης των πολιτών από «φυσικές καταστροφές», αλλά και την άνευ προειδοποίησης άφεση των πολιτών στην Θεσσαλία να πληγούν από την «ανώνυμη» κακοκαιρία.

Την οποία έσπευσαν να «βαπτίσουν» «Ιανό» για να αποφύγουν τις ευθύνες, προβαίνοντας σε μία απίστευτη χωροχρονική μετακίνηση του «Ιανού» από την νοτιοδυτική Ελλάδα (νότιο Ιόνιο και δυτική Πελοπόννησο), στην… Θεσσαλία!

Καταρχήν η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα η ΓΓΠΠ απέτυχε να ενημερώσει του κατοίκους της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή (κακοκαιρία προερχόμενη από τα βορειοανατολικά) και χωρίς να έχει καμία σχέση με την ενημέρωση που είχε λάβει όλη η Ελλάδα για τον «Ιανό» που προέρχονταν από τα δυτικά και σχεδόν έλαβε άμεσα κατεύθυνση νοτιοδυτική.

Δείτε τον χάρτη με την πορεία των δύο κακοκαιριών: Η μία, η φονική για την οποία κανείς δεν προειδοποίησε, στην βορειοανατολική Ελλάδα και ο «Ιανός» στην νοτιοδυτική σε σχεδόν real time.

Βλέπουμε ότι και η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών σε Εύβοια και Αττική, με σχετικά ήπια φαινόμενα, προήλθε από το ανώνυμο και αιφνιδιαστικό βορειοανατολικό κύμα και δεν έχει καμία σχέση με τον «Ιανό»:

Βοηθούμενοι και από τα παχυλά αμειβόμενα από τα κρατικά ταμεία, φιλοκυβερνητικά, ΜΜΕ έσπειραν ένα κλίμα τρόμου για τον «Ιανό» ο οποίος αποδείχτηκε μια απλή τοπικού ενδιαφέροντος(νότιο Ιόνιο και Δυτική Πελοπόννησος) κακοκαιρία όταν η πραγματική φονική κακοκαιρία ήρθε από τα βορειοανατολικά και έπληξε την Θεσσαλία με κόστος δυστυχώς και ανθρώπινες ζωές.

Γιατί; Γιατί απλά στην Θεσσαλία δεν είχαν προειδοποιηθεί.

Στο δυστοπικό περιβάλλον που έχει επικρατήσει, χρησιμοποιήθηκε καθ’υπερβολή, ειδικά στην Αττική προειδοποίηση του «112» ως να επρόκειτο να πέσουν πυρηνικά όπλα ή σαν να έπεσαν πυρηνικά, όταν το μόνο που έχει συμβεί είναι κάποιες βροχές και ένας άνεμος, που σε κάθε περίπτωση είναι απόλυτα συνηθισμένο για τον Σεπτέμβριο.

Όλο αυτό το δυστοπικό περιβάλλον τρόμου, έχει συγκεκριμένη στόχευση: Την επιβολή ενός συστήματος ολοκληρωτικού συστήματος διακυβέρνησης ανεξάρτητα αν κυβερνά η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστρατηγώντας βασικών δημοκρατικών αρχών.

Αν προσθέσουμε και τους λανθασμένους συναγερμούς και την μην προειδοποίηση των πολιτών της Θεσσαλίας, μιλάμε για μια επικίνδυνη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, όπως απέδειξε και η πρόσφατη ελληνοτουρκική κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.