ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έσβησε η φωτιά στη δυτική Θεσσαλονίκη (βίντεο) (upd)

Έσβησε η φωτιά στη δυτική Θεσσαλονίκη (βίντεο) (upd)

Ανανέωση από το αρχικό κείμενο (30/10, 21:40): Έσβησε έπειτα από προσπάθειες τριών ωρών η φωτιά στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να ξέσπασε αρχικά, στις 16.40 σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα στην περιοχή της Μενεμένης, ενώ επεκτάθηκε στη συνέχεια σε μάντρα με ανακυκλώσιμα υλικά.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του GRTimes η φωτιά έκαψε και καμπίνες φορτηγών οι οποίες υπήρχαν στον χώρο πιθανότατα προς ανακύκλωση.

Το έργο των Πυροσβεστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς στην περιοχή έπνεε δυνατός άνεμος. Επί τόπου βρέθηκαν και επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με οκτώ υδροφόρα οχήματα.


Φωτιά στη Θεσσαλονίκη είναι σε εξέλιξη το απόγευμα της Παρασκευής. Δεν κινδυνεύουν κατοικίες, ενώ για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες.

Φωτιά σε ξερά χόρτα και απορρίμματα στην οδό Πόντου στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα.

Η φωτιά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύουν κατοικίες ή άλλα οικήματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα και 15 πυροσβέστες ενώ στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα πνέουν δυνατοί βορειοδυτικοί άνεμοι με αποτέλεσμα οι καπνοί να είναι ορατοί ακόμα και από την ανατολική πλευρά της πόλης.

Οι μαύροι καπνοί είναι ορατοί από μακριά, ενώ έχει δημιουργηθεί και δυσκολία στην κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.