ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανώγεια: Χωρίς ρεύμα η περιοχή – Ο αέρας έκοψε κολώνα της ΔΕΗ (φώτο)

Ανώγεια: Χωρίς ρεύμα η περιοχή – Ο αέρας έκοψε κολώνα της ΔΕΗ (φώτο)

Ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν και στα Ανώγεια από τα ξημερώματα του Σαββάτου και είχαν ως αποτέλεσμα να κοπεί κολώνα της ΔΕΗ και να μείνει η περιοχή χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, άμεσα ενημερώθηκε η ΔΕΗ και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ κατέφτασε στα Ανώγεια, για την αντικατάσταση του στύλου. Στο σημείο έφτασε άμεσα όχημα της Πυροσβεστικής από το κλιμάκιο Ανωγείων και περιπολικό της Αστυνομίας, που έκλεισαν την κυκλοφορία στο σημείο.

Ο στύλος πετάει σπίθες και κρατιέται ουσιαστικά όρθιος μόνο από τα καλώδια υψηλής τάσης. Παρά την ζημιά αυτή πάντως δεν υπάρχει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο σημείο, όπως αναφέρει η “Ανωγή”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εικόνα πάντως σίγουρα προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους. Ευτυχώς την ώρα που συνέβη η ζημιά, περίπου στις 10 π.μ δεν υπήρξε πτώση του στύλου, ούτε διερχόμενα οχήματα από το σημείο. Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης το σημείο του Περιφερειακού δρόμου θα παραμένει κλειστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.