ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Συναγερμός για φωτιά σε βυτιοφόρο στην Περιμετρική – Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πάτρα: Συναγερμός για φωτιά σε βυτιοφόρο στην Περιμετρική – Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πανικός σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στην περιμετρική της Πάτρας (ρεύμα προς Αθήνα) όταν λίγο πριν την έξοδο της Εγλυκάδας εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε βυτιοφόρο.

Αμεση και ψύχραιμη η αντίδραση του οδηγού, ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε με πυροσβεστήρες να την σβήσει, ενώ ταυτόχρονα είχε καλέσει την Πυροσβεστική.

Τέσσερα οχήματα έφθασαν στο σημείο και τελικά η φωτιά έσβησε. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη. Επί τόπου και η Αστυνομία άνδρες της οποίας σταμάτησαν την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.