ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναβαθμίζεται η έρευνα της Δικαιοσύνης για το έγκλημα στα Τέμπη – Δύο ειδικούς ανακριτές ζητά η Εισαγγελία

Πρόκειται για τους ανώτερος δικαστικούς λειτουργούς που μπορούν να χειριστούν μία τέτοια έρευνα

Αναβαθμίζεται η έρευνα της Δικαιοσύνης για το έγκλημα στα Τέμπη – Δύο ειδικούς ανακριτές ζητά η Εισαγγελία

Δυο ειδικούς ανακριτές που θα διερευνήσουν τις περαιτέρω ποινικές ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ζητά με παρέμβασή της, η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Πρόκειται για τους ανώτερος δικαστικούς λειτουργούς που μπορούν να χειριστούν μία τέτοια έρευνα, γεγονός που δείχνει πόσο βάρος θα πέσει από εδώ και πέρα σε αυτή την υπόθεση, καθώς μόνο σε μείζονος σπουδαιότητας υποθέσεις ζητείται η παρέμβαση εφετών ειδικών ανακριτών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η σημερινή παραγγελία του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών Λάρισας σηματοδοτεί το ανώτερο επίπεδο στο οποίο θα διενεργηθούν οι ανακρίσεις για το δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και τον περιορισμένο χρόνο τον οποίο θα κληθούν οι υπεύθυνοι να περάσουν καθισμένοι στο εδώλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, λοιπόν, ζητά να οριστούν δύο εφέτες ειδικοί ανακριτές, ένας τακτικός και ένας αναπληρωτής, οι οποίοι θα διερευνήσουν την υπόθεση προς πάσα κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.