ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας στα Καλάβρυτα που επέβαινε στο μοιραίο τρένο (φώτο)

Η Αναστασία Παπαγγελή επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στην Γεωπονική σχολή του ΑΠΘ

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας στα Καλάβρυτα που επέβαινε στο μοιραίο τρένο (φώτο)

Σε κλίμα ανείπωτου πόνου και θλίψης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) στα Καλάβρυτα η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγγελή, της 19χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, που έχασε τη ζωή της στο μαζικό έγκλημα στα Τέμπη.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος, ενώ συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι της Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, κατέκλυσαν τον ιερό ναό, προκειμένου να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία και να συμπαρασταθούν στους γονείς και τα αδέλφια της.

Η Αναστασία Παπαγγελή είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά της και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στην Γεωπονική σχολή του ΑΠΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.