ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελλάδα 2023: Ζήτησαν από κάτοικο του πλημμυρισμένου Σοφού στην Λάρισα… να πληρώσει διόδια

Τη στιγμή που η κακοκαιρία ήταν σε πλήρη εξέλιξη

Ελλάδα 2023: Ζήτησαν από κάτοικο του πλημμυρισμένου Σοφού στην Λάρισα… να πληρώσει διόδια

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην κ. Χριστίνα, η οποία διαμένει στο πλημμυρισμένο από την κακοκαιρία χωριό Σοφό, στη Λάρισα.

Βίντεο που ανήρτησε στα social media έχει προκαλέσει θυμό,καθώς καταγγέλλει ότι της ζήτησαν να πληρώσει κανονικά διόδια, ενώ η κακοκαιρία ήταν σε πλήρη εξέλιξη και είχαν πλημμυρίσει χωριά, αλλά και ότι δεν υπήρχε καμία βοήθεια από τον Δήμο Κιλελέρ.

Η ίδια αναφέρει ότι ξεκίνησε για τη Λάρισα, προκειμένου να προμηθευτεί νερό και τροφή, αλλά της ζήτησαν να πληρώσει 8 ευρώ διόδια, πήγαινε-έλα.

«Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.