ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αττική: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τον καπνό – Ο χάρτης όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του αέρα

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών συστήνει μεγάλη προσοχή

Αττική: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τον καπνό – Ο χάρτης όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του αέρα

Αποπνικτική είναι η ατμοσφαίρα που έχει δημιουργήσει η φωτιά που καίει από χθες στη Φυλής με τους καπνούς να έχουν σκεπάσει μεγάλο μέρος του ουρανού της Αττικής. 

]Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών συστήνει μεγάλη προσοχή, τονίζοντας:

«Όπως προέβλεψε η επιχειρησιακή μονάδα ΥΠΑΤΙΑ του Ινστιτούτου ΙΕΠΒΑ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η ποιότητα του αέρα σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής επιβαρύνεται σταδιακά με αύξηση των συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων PM2.5 ιδιαίτερα σε περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Δυτικής Αθήνας και Πειραιά.

Στις ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές συνιστάται για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άτομα με καρδιοαναπνευστικές παθήσεις) η παραμονή σε εσωτερικούς χώρους, με κλειστά παράθυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να παρακολουθείται την ποιότητα του αέρα εδώ: https://air-quality.gr/ όπου οπτικοποιούνται τα δεδομένα των μετρήσεων σε ωριαία βάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.