ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς αύριο – Τα άλση και τα πάρκα που θα είναι κλειστά

Για κάθε παραβίαση της απαγόρευσης της απόφασης επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ

Αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς αύριο – Τα άλση και τα πάρκα που θα είναι κλειστά

Λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, κλειστά θα είναι και αύριο συγκεκριμένα άλση και πάρκα στην Αττική.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, απαγορεύεται η διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων σε πάρκα και άλση που ευρίσκονται σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής κατά το χρονικό διάστημα από την Κυριακή 7-4-2024 στη μία έως και την Τρίτη 9-4-2024 προς αποτροπή κινδύνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς και συγκεκριμένα για:

  • Αττικό Άλσος ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών
  • Πεδίον του Άρεως, ΠΕ κεντρικού Τομέα Αθηνών
  • Άλσος Φινοπούλου, ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών
  • Πάρκο Τρίτση, ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2926/2022, για κάθε παραβίαση της απαγόρευσης της απόφασης επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.