ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμαρχος Ελευσίνας: «20 μέτρα από το πρώτο σπίτι στον Νέο Πόντο η φωτιά – Οι άνθρωποι παλεύουν»

« Το αεροδρόμιο της Ελευσίνας είναι ενάμισι χιλιόμετρο από εδώ. Έλεος!»

Δήμαρχος Ελευσίνας: «20 μέτρα από το πρώτο σπίτι στον Νέο Πόντο η φωτιά – Οι άνθρωποι παλεύουν»

Δύσκολη είναι η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα, με την φωτιά να προσεγγίζει τον οικισμό του Νέου Πόντου.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, μιλώντας στην ΕΡΤ από τον οικισμό τόνισε ότι στην περιοχή του Νέου Πόντου η φωτιά είναι 20 μέτρα από το πρώτο σπίτι, ενώ απηύθυνε έκκληση για βοήθεια «άμεσα».

«Ό,τι δεν έχει καεί ακόμα δεν έχει καεί επειδή υπάρχουν οι άνθρωποι που παλεύουν, οι άνθρωποι της γειτονιάς, άνθρωποι ποντιακής καταγωγής που προσπαθούν. Έχουμε δύο υδροφόρες του Δήμου και μόλις τώρα ήρθαν δύο πυροσβεστικά. Χωρίς αεροπλάνα δεν λύνουμε το θέμα. Αυτά έχω να πω και ζητάω άμεσα βοήθεια. Το αεροδρόμιο της Ελευσίνας είναι ενάμισι χιλιόμετρο από εδώ. Έλεος!» σημείωσε συγκεκριμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως οι φλόγες έχουν ήδη φτάσει στη Νέα Ζωή Μάνδρας, καίγοντας σπίτια, ενώ και στο Λουτράκι η φωτιά έχει φτάσει στις αυλές των σπιτιών, όπως σημειώθηκε νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.