ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δήμαρχος Σουφλίου: «Πρέπει να κατασβέσουμε τη φωτιά – Να νικήσουμε αυτόν τον πόλεμο»

Η φωτιά έφτασε στις παρυφές του οικισμού Λευκίμμη με τις φλόγες να απειλούν πλέον και τα πρώτα σπίτια

Δήμαρχος Σουφλίου: «Πρέπει να κατασβέσουμε τη φωτιά – Να νικήσουμε αυτόν τον πόλεμο»

Ο Δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλάκιος μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την κούραση που υπάρχει και τον αγώνα που δίνουν όλοι προκειμένου να τελειώσει η φωτιά που συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη για 15η μέρα.

Όπως τόνισε:

«Είναι λογικό. Όλες οι εμπλεκόμενες δυνάμεις να έχουν μια κόπωση. Είναι λογικό. Δεκαπέντε ημέρες είναι υπάρχει κόπωση. Δεν κοιμήθηκαν καθόλου, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε, θα πρέπει να νικήσουμε αυτόν τον πόλεμο, θα πρέπει να κατασβέσουμε τη φωτιά, να σηκωθούμε πάλι όρθιοι και να συνεχίσουμε γιατί υπάρχει ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή και καταστροφή οικονομίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και θα πρέπει να έχουμε το σθένος να τα αντιμετωπίσουμε και θα το κάνουμε».

Να σημειωθεί πως το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου ήχησε το 112 για ακόμα μια φορά στη Λευκίμμη με τους κατοίκους να πρέπει να εκκενώσουν προς το χωριό Τυχερό. Λεωφορεία έφτασαν άμεσα στο χωριό για να παραλάβουν τους κατοίκους, οι οποίοι ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτιά έφτασε στις παρυφές του οικισμού Λευκίμμη με τις φλόγες να απειλούν πλέον και τα πρώτα σπίτια. Το μέτωπο δείχνει να κινείται βορειοδυτικά στις καμένες εκτάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.