ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δομοκός: Με το τρακτέρ του παρασύρθηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός – «Πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του»

Τραγικό θάνατο βρήκε το 4ο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας

Δομοκός: Με το τρακτέρ του παρασύρθηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός – «Πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του»

Με το τρακτέρ του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ο 49χρονος κτηνοτρόφος στο Δομοκό, ο οποίος το 4ο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας.

Να σημειωθεί πως ο 49χρονος ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του χθες νωρίς τo πρωί και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, βρέθηκε νωρίτερα νεκρός από τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Όπως αναφέρει ο ξάδελφός του, η κακοκαιρία τον έπιασε στην διαδρομή προς το σημείο όπου είχε τα ζώα του με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητική νερά μαζί με το τρακτέρ:

“Δυστυχώς είναι αλήθεια ο ξάδελφος μου εντοπίστηκε νεκρός. Όπως γνωρίζω είχε φύγει χθες νωρίς το πρωί από το σπίτι και πήγαινε προς το μαντρί που είχε για να ταΐσει τα ζώα του, όμως δεν πρόλαβε να φτάσει ως εκεί.

Το σημείο που είχε τα ζώα ήταν μακριά από το σπίτι του για αυτό και πήγαινε πάντα με το τρακτέρ. Τον έπιασε η κακοκαιρία στο δρόμο με αποτέλεσμα το τρακτέρ μαζί με εκείνον να παρασυρθούν από ορμητικά νερά και να χάσει έτσι την ζωή του. Δυστυχώς έφυγε άδικα. Ήταν ανύπαντρος και δεν είχε παιδιά”.

Ενημέρωση για το θέμα παρείχε η Πυροσβεστική, αναφέροντας σχετικά τα εξής: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε από ρέμα πλησίον του οικισμού Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.