ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δομοκός: Αναζωπύρωση της φωτιάς στην Φθιώτιδα – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (upd)

Δεν έχουν απειληθεί κατοικίες

Δομοκός: Αναζωπύρωση της φωτιάς στην Φθιώτιδα – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (upd)

(Aνανέωση – Αρχική δημοσίευση – 9/8, 17:15)

Αναζωπυρώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Πετρωτού του Δήμου Δομοκού στη Φθιώτιδα. Η φορά του ανέμου άλλαξε και στέλνει τη φωτιά προς το χωριό, ενώ έχουν σχηματιστεί δύο μέτωπα στην περιοχή.

Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς. Επιχειρούν συνολικά 52 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνέδραμαν 11 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για εναέριο συντονισμό

Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, μεταβαίνουν 54 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα από τις εξής Περιφέρειες της χώρας:

-10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα από την Κεντρική Μακεδονία

-16 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα από τη Δυτική Μακεδονία

-10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα από Ήπειρο και

-18 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και έξι οχήματα από Θεσσαλία.

Αναζωπύρωση παρατηρείται την τελευταία ώρα στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Πετρωτού του Δήμου Δομοκού στη Φθιώτιδα. Άλλαξε η φορά του ανέμου και στέλνει τη φωτιά προς το χωριό.

Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς.  Επιχειρούν συνολικά  38 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνέδραμαν πέντε αεροσκάφη. 

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Ο δυνατός άνεμος που πνέει στην περιοχή προκαλεί αναζωπυρώσεις, γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων.

Υπό τον φόβο να προσεγγίσουν οι φλόγες την κατοικημένη περιοχή, οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν. Ωστόσο, έως τώρα δεν έχουν απειληθεί κατοικίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.