
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πυρκαγιά στο Νέο Σούλι Σερρών, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να αυξάνονται, μετά και την καταστροφή εργοστασίου ξυλείας. Μάλιστα, λίγο πριν τις 19.00 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή να είναι σε ετοιμότητα.
Πλέον επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν δύο ελικόπτερα και υδροφόρες ΟΤΑ. Στο σημείο υπάρχει αρκετό ξύλο εξαιτίας του εργοστασίου.
Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από τον αύλειο χώρο του εργοστασίου και επεκτάθηκε σε καλλιέργειες και παρακείμενα οικόπεδα.
Δείτε βίντεο από την περιοχή όπου καίει η φωτιά:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.