ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: Φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα σε σήραγγα

Το όχημα κατευθυνόταν από Αθήνα προς Λαμία και μετέφερε φρούτα

Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: Φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα σε σήραγγα

Φωτιά εκδηλώθηκε σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, μέσα σε σήραγγα.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό κατευθυνόταν από Αθήνα προς Λαμία και η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη- μέχρι στιγμής- αιτία στον τράκτορα του οχήματος που μετέφερε φρούτα και ενώ αυτό βρισκόταν μέσα σε σήραγγα.

Το συμβάν σημειώθηκε στο 175χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. fortigo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα και έσβησαν τη φωτιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το ilamia.gr, η Αστυνομία σε συνεργασία με τη Νέα Οδό διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό που γινόταν μέσα από παρακαμπτήριο μέχρι να σβήσει η φωτιά και να απομακρυνθεί το φορτηγό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.