Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα. Αρκεί να είσαι πλούσιος...

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Απεγκλωβίστηκαν μέσω κλιμακοστασίου οι ένοικοι

Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα και 21 πυροσβέστες

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Απεγκλωβίστηκαν μέσω κλιμακοστασίου οι ένοικοι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Ανδριανουπόλεως 43 στη Νίκαια.

Η πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο απομάκρυνε μέσω του κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας τους ένοικους και τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο. Όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι καλά στην υγεία τους.

Η φωτιά περιορίστηκε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.