ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά σε δύο φορτηγά δίπλα σε βενζινάδικο στη Μάνδρα Αττικής τα ξημερώματα – Διεκόπη η κυκλοφορία

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών

Φωτιά σε δύο φορτηγά δίπλα σε βενζινάδικο στη Μάνδρα Αττικής τα ξημερώματα – Διεκόπη η κυκλοφορία

Φωτιά πήραν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα δύο φορτηγά οχήματα που βρίσκονταν πλησίον πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Μάνδρα Αττικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο βενζινάδικο.

Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της οδού Κρήτης και στο ρεύμα προς Θήβα από την οδο Στρατηγού Νικολάου Ρόκα.

Στο σημείο και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να διεξάγει έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Η πυρκαγιά στα φορτηγά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.