ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φωτιά στα Πιέρια Όρη: Τραυματίστηκε εθελοντής πυροσβέστης – Προσπαθούσε να κόψει κορμούς δέντρου με αλυσοπρίονο

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Φωτιά στα Πιέρια Όρη: Τραυματίστηκε εθελοντής πυροσβέστης – Προσπαθούσε να κόψει κορμούς δέντρου με αλυσοπρίονο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, μεταφέρθηκε ένας εθελοντής δασοπυροσβέστης ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ επιχειρούσε στη φωτιά που μαίνεται για τρίτη ημέρα στα Πιέρια Όρη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εθελοντής προσπαθούσε να κόψει κορμούς δέντρου με αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο βουνό έσπευσαν για βοήθεια εκατοντάδες εθελοντές που συνδράμουν τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (31/3) στην περιοχή Σαρακατσάνα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δύσβατο της περιοχής αλλά και το μεγάλο υψόμετρο, δεδομένου ότι οι φλόγες καίνε σε υψόμετρο άνω των 1.800 μέτρων, δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η πυρκαγιά καίει σε χαράδρες και άλλα δύσβατα σημεία. Σε κοντινό απόσταση βρίσκεται το Καταφύγιο Άγριας Ζωής της Σαρακατσάνας, το οποίο προς το παρόν δεν έχει απειληθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 131 πυροσβέστες με 35 οχήματα, οκτώ πεζοπόρα τμήματα και τρία ελικόπτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.